Tästä se idea lomamatkaan alkoi eli tytär ahersi ylitöitä tehden koko kesän ja pääsi lomalle vasta syyskuun alussa. Kesää lähdettiin sitten hakemaan vähän kauempaa kuuden hengen voimin. Matkaseurueessa mummo, faari, tytär, vävy, Tomas ja Linnea. Matkakohteena tyttären valitsema Kreikan Korfun saari (erittäin oivallinen valinta olikin).

Lomalla uitiin monta kertaa päivässä. Tomaskin (5v) polskutteli jo pitkät matkat ja Linnea (3v) yritti sisulla perässä. Välillä jollakin hotellin viidestä altaasta ja välillä hotellin hiekkarannalla Välimeren kirkaissa aalloissa:

DSC01294-normal.jpg

DSC01312-normal.jpg

Syötiin hyvin mm. oivallista jänis- ja villisikapataa perinteisten kreikkalaisten ruokien ohella. Myöskin syötiin "turistiruokaa" Korfun kaupungissa.

DSC01281-normal.jpg

Vähän myös retkeiltiin. Korfun kaupungissa vierailtiin vanhoillla linnoituksilla, joissa vanhimmat osat ovat 1200-luvulta.

DSC01279-normal.jpg

Lähellä kuun oltiin niin faari ja tytär vierailivat päiväseltään Albaniassa. Vierailukohteena oli Unescon maailmanperintöluettelossa oleva Butrint ja Sarandan kaupunki. Butrint on koko Balkanin merkittävin arkeologinen kohde. Butrintissä ensimmäinen kaupunkimainen asutus ja linnoitus on rakennettu 700 luvulla ennen ajanlaskua. Näkemisen arvoinen paikka. Shoppailut jäivät vähiin, mutta löysi faari sentään Korfun lentokentän taxfreestä seitsemän tähden brandya Metaxaa.