Pääsiäisen aikana yhtenä päivänä käytiin katsomassa iso-Mummoa hoitokodissa ja iso-Ukkia sairaalassa, vanhusten kodissa käytiin tarkastusreisulla ja laitettiin laskut maksupalveluun. Päivän ruoka suunniteltiin sen mukaan, että kotiin tullessa on jo kova nälkä eikä ruoanlaittoon saa mennä kovasti aikaa. 

Alkuruoaksi syötiin savulammasta lisukkeineen. Hallista ostettu Korpelan savustettu lammaspaisti oli meidän makuun erityisen hyvää.

DSC00742-normal.jpg

Pääruoaksi faari grillasi  vain suolalla ja sitruunapippurilla maustetuja lohimedaljongeja (taas faarin onnistumisaste oli lähes täydellinen). Kastikkeena hunajalla ja sitruunapippurilla höystetty kermaviili-tillikastike.Faari kun ei välitä erityisesti katkaravuista eikä majoneesista, niitä lisättiin vain mummon kastikkeeseen. 

DSC00743-normal.jpg

Jälkiruokana ja yhdistetynä iltapalana mämmia Flora vaniljan kanssa.

Vähän sais kesä tulla reippaampaan tahtiin. Pikkuhiljaa torpan sadosta pakastetut tillit, varsisellerit ja purjorenkaa alkavat loppumaan. Oman sadon sipulit loppuivat jo pari viikkoa sitten. Meillä käytetään paljon sipulia, joten kauan niitä riittikin.