Vihdosta viimeinein sain siirrettyä vuodatuksen laitevian hukkaamat kuvat. Tunti jos toinenkin tähän vierähti, mutta nyt voi taas alkaa tuottamaan uutta. Onneksi oli itsellä kuvat tallessa. Vielä pitäisi keksiä miten se otsikkokuva laitettiinkaan.

Faarin kesätyönähän oli kahden pytingin rakentaminen torpan maille. Kolme kuukautta kaupunki tutki rakennuslupapapereita (kaikissa kunnissa tämän kokoisiin ei edes tarvita haja-asutusalueella rakennuslupaa) ja muutama viikko vierähti vielä, kun faari haki itselleen lupaa toimia vastaavana mestarina. Vihdoin juhannuksen jälkeen päästiin rakentamaan.Tuolloin oli jopa aurinkoista. Vastaavamestari ja tosi reipas apupoika pääsivät pitämään taukoja. "Rakennustoimistossa" ihailivat kättensä töitä tai pohtivat esiin tulleita rakennusteknillisiä ongelmia. Mummon työnä oli sisäpuolelle lahonsuoja-aineen sutiminen ja ulkopuolelta maalaus. Ja valmista tuli.Seuraavaksi mummo ja faari pystyttivät yhdessä puuceen. Sateiden lomassa sekin saatiin pystyyn ja maalatuksi. Puuceessa istuinosa ja sisäkatto maalattiin Tikkurilan huussi-sinisellä (nyt ei ole kärpäsistä huolta). Tulikin ihan valoisa ja nätti. Oveen ripustettiin WC-kyltti vanhasta puuceesta ja kuvien ottamisen jälkeen on hankittu pientä sisustustarviketta sekä uusi matto.

Portaat vielä puuttuvat, tarvikkeet on jo valmiina, mutta välillä täytyy tehdä viljelyshommiakin. Puuvajaan faari osti irroitettavat teräksiset "ajoluiskat", jotka pelittivätkin ihan hyvin, kun kottikärryillä klapeja siirrettin vajan sisälle.