Faarin mielestä ruoka on hyvää, kun siinä on pekonia, aurajuustoa tai parmesania. Tämän sunnuntain ruoassa oli niitä kaikkia. Alkuperäinen idea on jostain Valion lehtisestä ja tätä on joskus meillä aikaisemminkin tehty. Maustamattomat broilerin fileet on täytetty aurajuustolla ja päälle kiedottu pekonisiivuja. Fileet ruskistettiin panulla ja haudutettiin uunissa noin puolituntia. Kaverina oli pinaattirisottoa. Pakastepinaatit ja sipulit viime kesän satoa torpan pellolta. Nesteenä risotossa käytettiin valkoviiniä ja kanalientä. Risottoon lisättiin myös parmesaania ja juustoa oli myös pöydässä raasteena. Kastike valmistui kermasta, kanaliemestä, aurajuustosta ja maizenasuurusteesta. Pekonilla, aurajuustolla ja parmesaanilla ei saa aikaan kuin erityisen hyvää, mikä tuli taas todistettua.