Syksyn hyvät mökkeily- ja ulkoilusäät ovat vähän vähentäneet käsityörintaman valmistuneita tuotoksia. Ompeulukone ja saumuri ovat kerran olleet esillä ja pikkuvessaan valmistui uusi pussukka ja kiharrinkoriin vaihtui uusi vuorikangas. Vetoketjun koko ja väri tuli kotona olevien vetoketjujen mukaan. Vieläkin laatikoissa on pellavaa ja pilkkukankaita, mutta onpeluinnostus ja ideat  ovat vähän hukassa.

Lankakorissa on pyörinyt  jostain tarjouksesta ostettu Novitan lankakerä ilman mitään ajatusta, mitä siitä voisi tehdä. Lopulta siitä tuli huivi Novitan Rose huivin ohjeella. Neuloessa ideana oli käyttää sitä keppikävelyllä ulkoilupuvun kanssa, mutta mummohan sai uuden ulkoilupuvun ja siihen tämä huivi ei passaa väreiltään. Aika näyttää tuleeko käytettyä vaiko meneekä kierrätykseen.

Suvi Teräsniskan Tulkoon joulu-cd.tä kuunnellessa pipareita on leivottu niin kotona kuin Tomaksen luona Vantaalla. Joululahjat on ostettu, mutta Tomakselle ja Linnealle on suunnitelmissa tehdä piparkakkutalo (jonka vävy syö) ja muuta syötävää vielä tehdään ja sittenhän se joulu voi tulla.