Tytär löysi kirpputorilta muutamalla eurolla Tomakselle polkutraktorin ja masiina tuotiin mummon ja faarin torpalle maatyömiestä odottamaan. Ensi kesänä Faarin kärräystyöt sujuukin suitsait uudella koneella ja peräkärryllä.

Faari sai joulupukilta lintutalon ja pitkän harkinnan jälkeen se sijoitettiin torpan pihaan kiviaidan viereen hyvälle näköetäisyydelle keittiönpöydän äärestä. Lintutalo toimii kesällä linnunpönttönä ja talveksi sen voi säätää lintulaudaksi.

Muuttoautokin matkasi yli kolmesataa kilometriä. Uuden kodin etupihalla entisessä rottinkisessa roskakorissa kukkivat petuniat ja lobeliat. Takapihalla ruusuissa on vielä paljon kukkia ja uusia nuppuja. Muuttohässäkän välissä käytiin pääkaupunkiseudulla muutamana päivänä Tomasta hoitamassa ja yhden päivän turistimatkalla reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Raumalla. Pitsiviikon aikana ainakin kaupungissa ja etenkin vanhassakaupungissa riitti nähtävää ja ihmettelemistä koko päiväksi. Lapskoussi, merimiesten perinneruoka, oli maukasta. Rauman kaupungin matkailulehtisessä sanotaan, että Rauma on suuri kaupunki pienessä koossa ja niinhän se olikin. Todella mukava ja mielenkiintoinen reissu. Ensi vuonna voisi mennä turistimatkalle Turkuun, mutta se vaatiikin jo kaksi päivää.

Torpalla kukoistivat heinäkuussa ketokukat ja yläpihalla bellikset.Viljelyksillä herne ja pensaspapu itivät huonosti, mutta purjot ja palsternakat ovat kasvaneet harvinaisen hyvin.