Tuulisena pakkaspäivänä syötiin voimakasmakuista riistakäristyskeittoa. Mukana vimeisiä torpalla kasvatettuja porkkanoita ja lanttuja. Pakastimesta varsiselleriä ja purjoa. Faarin leivällä juustoa ja mummolla kraavilohta ja itse kasvatettua sipulia. Pikkuhiljaa voikin jo aloittaa uuden satokauden suunnittelua ja siemenhankintoja.
Marjoja syödään ahkerasti. Usein metsävadelmia tai mansikoita mustaherukoiden kanssa. Meillä on torpalla kuusi jotain vanhakantaista lajiketta olevaa mustaherukkapensasta, jotka olivat jo yli kolmekymmentävuotta sitten torppaa ostettaessa vanhoja. Pensaita leikataan ahkerasti ja ne tuottavat harvinaisen isoja ja makeita marjoja. Näiden pensaiden marjat menevät aina pakastimeen ja ne syödään sellaisenaan. Muiden mustien pensaiden marjoja käytetään sitten mehuihin ja hilloihin.