Muutama päivä vietettiin Turun saaristossa tyttären perheen mökillä puutalkoissa tapaninpäivän myrskytuhoja korjaamassa ja lastenlasten kanssa touhuamassa. Linnean (9kk) mielestä mummon tuoma nukke oli vallan mainio leikkikaveri.

Tomas halusi ottaa kaiken irti mummon ja faarin vierailusta. Nukkumaan mennessä vielä kuikuili parvelta kaiteen ja turvaportin välistä mitä toiset alakerrassa touhuavat ja siihen pieni mies nukahti.

Aamulla Linnea odotti faaria kaveriksi touhuamaan, eihän se faari jaksanut nousta ja niinpä neidin täytyi siirtyä lehden lukuun.

Muutama viikko sitten faari lähti ostamaan mummolle uutta ruohokonetta torpalle. Mummon voimat kun ei enää riitä entisiä koneita käynnistämään. Loppupeleissä kävi kuitenkin niin, että vävy sen kävi Vantaalta hakemassa kaupasta ja mummo maksoi vempeleen. Nauvossa sitten saatiin oman auton kyytiin ja torpalla jo koekäytettiin ja hyväksi havaittiin. Kivikkoisella yläpihalla vielä riittää trimmerointia ja faarin apua tarvitaan trimmerin käynnistykseen.

Torpalla ovat rentukat aloittaneet kukintansa. Vanhat tete-narsissit kukkivat monessa penkissä. Esikoita on kanssa riittänyt jaettavaksi moneen paikkaan Kaupunki kodin pääsiäisistutuksista tuli 95 narsissia syksyllä maahn tökättäväksi.