Faari on taas useamman päivän työmatkalla, niin mummo saa rauhassa ommella keittiön pöydällä. Tällä kertaa aiheena oli kokeilla aplikointia. Tyttären verhoihin verhonauhaa hakiessa mukaan tuli myös pitsien ja koristenauhojen lisäksi kaksipuolista liimakangasta muutama kymmenen senttiä. Tänä aamuna kimppakävelyn jälkeen tilkkuja esille ja netistä tulostamaan värikuvia. Ensimmäiseen työhön   kokeilin erilaisia paininjalkoja sekä tikin pituutta ja leveyttä, koneen lankoja en viitsinyt vaihtaa vaan ompelin kaikki samanvärisellä langalla. Nimikirjaimet on ikivanhasta rikkimenneestä tyynyliinasta, josta jo aikaisemmin on otettu pitsit muuhun käyttöön.

Koetilkusta tuli sitten kotiin muovipussipussukka mummon yli kolmenkymmenen vuoden takaisilla tyttönimen nimikirjaimilla. Pussukka lepää seuraavan projektin päällä. Tuoli pitäisi verhoilla uudelleen, mutta se työ saa odottaa suurta inspiraatiota.

Tänään oli vain pienten töiden päivä. Kun tarvikkeita löytyi kotoa tein vielä aplikoimalla vessapapereille lokerikon. Tähän työhön vaihdoin koneeseen eri kankaille eriväriset langat. Lokerikkoon täytyy vielä käydä ostamassa yläosaan keppi ja pompulat kepin päähän. Aplikointi oli ihan mukavaa ja seuraavaksi voisi käydä ostamassa Tomakselle värityskirjan, josta mummo saisi ensin kopioida aplikointikuvia.