Viikkoa ennen pääsiäistä tyttären perhe vietti laskettelulomaa Himoksella ja sieltä kurvasivat vielä pitkäksi viikonlopuksi ilahduttamaan mummoa ja faaria. Melkein neljävuotias Tomas oli jo etukäteen suunnitellut mitä mummolassa tehdään. Yksi toiveista oli makkaran ja maissin grillaus faarin kanssa mummolan takaterassilla. Faari haki grillin varastosta terassille ja sitten kun tytär ja vävy lähtivät urheilukauppaan aleostoksille, me muut grillattiin hienossa auringonpaisteessa ja herkutelltiin sisällä. Parissa sekunnissa puolitoista vuotias Linneakin tajusi isoveljen esimerkistä miten maissia syödään ja herkulta näytti maistuvan.

DSC00728-normal.jpg

 

DSC00729-normal.jpg

Viikonloppuna ehdittiin myös askartelemaan ja mummolaankin jäi osa koristeista. Rairuohon pikkutiput ovat yli 30-vuotta vanhoja, pikkuisen ovat sulkasatoisia, mutta hellyttäviä. 

DSC00734-normal.jpg

Fasaanikin on taas muutamana viikkona käynyt takapihalla vierailulla. Välillä käy aivan terassin reunassa pensaan alla huilaamassa. Säleverhon raosta antaa kuvata itseään, mutta kun verhon nostaa ylös linnulle tulee kiire pakosalle.

DSC00733-normal.jpg