Tytär toi Italian työmatkaltaan tuliaisina ison möykyn tosi hyvää parmesaania. Sitä on nyt syöty mm. pastan kanssa, salaateissa ja ihan muuten vaan.
Kuivattuja sieniäkin on saatu useasti tuliaisiksi. Tytär on poiminut ja kuivannut heidän mökiltään mustia torvisieniä, Keski-Suomesta ollaan saatu kuivattuja herkkutatteja ja Satakunnasta suppiksia. Kuivatuista sienistä suppiksia on vielä jäljellä, mutta muut on jo syöty. Viime kesänä torpalla Satakunnan rannikolla sai ihan turhaan mennä metsään etsimään sieniä. Onneksi pakastimessa on vielä muutamia pusseja edellisvuotisia tatteja ja yksi kanttarellinyssäkkä. Tänään syötiin murekepihvejä, joissa oli nautasikajauhelihaa ja runsaasti sekatatti-hakkelusta. Vähän pekonimuruja vielä pihvin päällä. Hyvältä maistui. Nyt vaan toivotaan, että ensi kesänä taas saataisiin hyviä sienisaaliita.