Pääsiäissunnuntaita vietettiin Porin raviradalla upeassa tuulettomassa  auringonpaisteessa yli kahdentuhannen muun raviharrastajan kanssa. Yleensä mummo ja faari kilpailevat raveissa kumpi totossa häviää vähemmän tai toisinpäin katsottuna kumpi tukee enemmän hevosurheilua. Tällä kertaa onnistuttiin hyvin, mummo jäi voitolle kaksikymmentä senttiä ja faari kymmenen euroa ja kymmenen senttiä. Suurilla voittorahoilla saatiin kahvit ja grillimakkarat (ne tosin ostetaan aina muutenkin siitä huolimatta voitetaanko vai hävitäänkö).

Neljän tunnin ulkoilun jälkeen ruokaa piti saada nopeasti ja ennen raveihin lähtöä mummo olikin tehnyt valmiiksi ossobuccon.Pata oli tosi hyvää tuorepastan ja tyttären Milanon työmatkalta tuliaisiksi tuoman parmesaanin kanssa. Alkupalana oli rosepippurilla maustettua graavilohta leipäjuuston kanssa. Mummo kokosi oman annoksensa hapankorpun päälle. Graavikalan ystävänä mummo kokosi myös jälkiruoaksi samanlaisen leivän.  

DSC00744-normal.jpg

DSC00745-normal.jpg

Toisena pääsiäispäivänä tyhjennettiin jääkaappia ja syötiin sitten vähän sitä sun tätä. Graavilohta jäi vielä ja siitä sekä lopusta kermaviilikastikkeesta tehtiin tiistaina lohiperunaviipalelaatikkoa. Keskiviikkona saattaisi makkarakeittokin maistua hyvältä.