Pyhäinpäivänä meillä perinteisesti katetaan vähän paremmin ja nautitaan torpan pellon antimista. Tänä vuonna kylmäsavulohella ja tuoresalaatilla aloitetulla lounaalla oli lanttulaatikkoa, pekonipapuja, punajuurisalaattia,perunoita, punaviinikastiketta ja naudanpaistia. Toista kertaa jo tehtiin tänä syksynä lanttulaatikkoa ja onkin tullut harvinaisen pehmeän makuista (olisikohan sateinen kesä syynä lanttujen makeuteen). Jälkiruokana pensasmustikka-vadelmarahkaa.  Punaviininä laivalta ostettua Conde de Valdemar Gran Reservaa 2004. Tätä ostetaan jos on vielä valikoimissa, kun muutaman päivän päästä lähdetään laivalle sikaari ja viiniostoksille.



Linnealle mummo teki vielä kahdet pienenpienet lapaset, nyt on lapasia kotiin, päivähoitoon ja vähän hukattavaksikin. Samassa paketissa oli Tomakselle kaksi Muumi-tikkaria. Tikkarit onkin Tomakselle niin harvinaista herkkua, että mummolle piti vartavasten soittaa kumman tikkarin oli syönyt paketin tulopäivänä. Pienet on pienten ilot.