Aurinkoisena päivänä marraskuun puolivälissä käytiin torpalla tarkastuskäynnillä. Takaisin tullessa poikettiin takuuvarmaan suppilovahveropaikkaan. Reilusti niitä vielä löytyikin. Puolet syötiin samana päivänä porsaanleikkeiden kanssa ja tänään loput jauhelihapihvien seurana. Kahden eläkkeellä olevan huushollissa hävikin minimoimiseksi saa vähän käyttää aivojaan. Tänään ruoan kastike oli edellispäivän Igorin kanapadan liemi ja pihvit aiemmalta aterialta pakastimeen laitettuja. Igorin kanaa tehtiin kun faari toivoi pyhänä alkuruuaksi mätileipiä ja siitä jäi smetanaa puolipurkkia. Broilerifileitä oli kaksi pakastimessa joltain aiemmalta aterialta jääneenä. Tänään sitten siivouspäivän kunniaksi lämmitettiin jauhelihapihvit ja kastike. Keitettiin perunat, tehtiin salaatti ja paistettiiin suppikset voissa runsaan sipulin kanssa, Lopputulos oli maistuva, sillä tuoreet suppikset voittaa pakastetut ja kuivatut 10-0.

DSC01329.jpg