Viikonloppuna lähdimme tyttären perheen luo perinteiselle piparinleipomismatkalle. Tuliaisina veimme Linnealle (1v 3kk) leipomisessun ja Tampereen kädentaitomessuilta ostetun kaulimen. Tomas sai myöskin mummon tekemän traktoriesiliinan, kun yksivuotiaana ensimmäisen kerran yhdessä leivottiin pipareita. Mummon aarrelaatikoista löytyi essutarvikkeet ja 70-senttisistä haalarikaavoista otettiin vähän mittoja. Tulikin ihan sopiva pienikokoiselle neidille. Esiliinaa neiti tarvitseekin huushollihommia tehdessään. Hienosti osaa jo mm. laittaa astianpesukoneen päälle, vaihtaa pyykkikoneesta linkousnopeuksia ja pestä erinäisiä tavaroita vessanpytyssä. Syömisessäkään ei saa enää auttaa, vaan Linnea syö ihan itse ja erittäin siististi.



Faaarikin sai vähän osallistua.



Samalla reisulla miehet ja Linnea vierailivat palokuntapäivillä läheisellä VPK:n paloasemalla. Faarilla kävi tuuri, kun vävy lykkäisi Linneaa rattaissa ja hän pääsi Tomaksen kanssa paloauton kyytiin. Vilkkuvalot palaen ja pillit huutaen paloauto ajeli lähikaupan pihalle joulupukkia ja pukin veljeä tapaamaan .



Vanhan paloauton rattiakin pääsi pyörittämään ja pelastustutkintokin tuli diplomin arvoisesti suoritettua. Tämä oli miesten reissu ja naiset olivat tietenkin shoppailemassa Jumbossa ja muutamassa tehtaanmyymälässä.