Meilläkin leivottiin, kun lehdessä muistutettiin kansallisesta korvapuustipäivästä ja taas satoi vettä taivaan täydeltä eikä torpalle päässyt syystöihin. Ihan joka vuosi ei meillä leivota pullaa, kun faarin kanssa ei olla oikein kahvileipäihmisiä. Leipominen täytyykin aloittaa tarkastamalla kuivahiivan parasta ennen päiväys (kokemuksesta tiedetään,ettei vanha hiiva toimi) ja katsomalla onko meillä tarpeeksi edes vehnäjauhoja tai muita leivonta tarvikkeita. Vähän piti laittaa hiivaleipäjauhoja jatkoksi, kun vehnäjauhot loppuivat kesken. Kahden ja puolen desin taikinasta tuli ihan riittävästi pullia syötäväksi, vietäväksi iso-mummolle lämpimäisiksi ja  vielä pakastettavaksikin. Vähän piti muistella mihin yli vuosi sitten muutossa laitettiin leivinliinat ja jäähdytysritilä. Osasta taikinaa tuli korvapuusteja (raesokeria ei kotoa löytynyt), osasta kanelisokerilla ja voilla täytettyjä vuokapullia ja vielä muutama pikku omenapiirakka täytteenä omenasosetta ja omenakuutioita. Hyviähän ne olivat lämpiminä.



Joskus keväällä tai kesällä Nigellan keittiöohjelmassa telkkarissa tehtiin broilerivuokaa, josta jäi mielikuva, että sitä voisi kokeilla kotonakin. Ohjetta ei laitettu ylös, mutta muistin mukaan siinä oli ainakin broilerin koipireisipaloja, perunoita, sipulilohkoja, valkosipulia ja (meillä paprikasalami) chorizomakkaraa. Mitään mausteita eikä suolaa tarvinnut lisätä sillä niitä tuli broilerista ja makkarasta riittämiin. Paistoaika 200ssa asteessa  reilu tunti ja pari kertaa pyöräyteltiin perunoita ja sipuleita, jotta ottavat maun makkarasta ja broilerista tulevasta liemestä. Ei kovin kuvauksellista uunivuoassa, mutta todella maukasta ja taas vähän erilaista broileriruokaa.