Pyhäinpäivän aamuna Keski-Suomessa tuuli ja satoi räntää, joten faarin ja mummon päivän ohjelma muuttui ja oli aikaa paneutua pyhälounaaseen. Alkuruokana oli valkosipulietanoita, pääruokana naudansisäfilettä, parsaa, balsamicotomaatteja ja jälkiruokana jogurtti-tyrnihyytelöä. Etanoiden pakastepersilja ja valkosipuli, parsat, perunat, ja jälkiruoan tyrnit on saatu omalta torpalta. Etanoissa oli voita, valkosipulia, valkopippuria ja parmesaaniraastetta, 225 astetta ja 10 minuuttia. Jyväskylässä on alkukevään, kesän ja syksyn myyty ulkolaista naudansisäfilettä tosi edullisesti. Meillä on menossa neljäs file, sillä laatu on ollut erinomaista. Balsamico tomaateissa pikkutomaatteja, suolaa, mustaapippuria, balsamicoa ja hunajaa, uunissa 225 astetta n. 20min. Oman pellon esikeitetyt ja pakastetut parsat kääritty pekoniin ja paistettu uunin grillivastuksen alla. Tyrnijälkiruoassa n. 1dl Floravaniljavaahtoa vatkattuna, 1dl maustamatonta jogurttia, 1dl tyrnimehua (sauvasekoittimella murskattu ja siivilöity), vanilliinisokeria ja sokeria maun mukaan sekä kolme liivatelehteä. Koristeeksi pakastevattuja oman torpan nurkilta. Sunnuntaina syödäänkin mm. hirvilihapullia, imellettyä perunalaatikkoa ja suppiskastiketta. Vielä marraskuun 5. pvä mummo poimi pari litraa suppiksia kävelyretkellä.