Torpan kesäkurpitsasatoa on yritetty käyttää vähän joka ruokaan, jotta tulisivat syödyksi. Idea tähän keittoon tuli telkkarin kurpitsakeitosta "näin teen ranskalaista ruokaa"-ohjelmassa. Tästä keitosta tein satakuntalais-keskisuomalaisen version ja hyvää tuli. Kurpitsat kypsensin uunissa omanpellon rakuunan- ja timjaminoksilla maustettuna. Lisäksi kuutioiden päälle tuli myllyistä karkeaa suolaa ja mustaapippuria, pari laakerinlehteä sekä rypsiöljyä loraus.

Kypsien kurpitsakuutioiden sekaan laitoin kuullotetun sipulin, vettä, vähän hunajaa sekä lihafondia. Soseutin sauvasekoittimella sekä maustoin vielä suolalla ja ripauksella cayannepippuria. Annoksen päälle tuli ruskistettuja pekonikuutioita. Jos oisi ollut, ranskankermaakin olisi voinut laittaa nokareen keiton päälle. Lisäksi tarjolla oli kotitekoisia perunarieskasia.